O NAMA 01
O NAMA 01
Kompaniju FORING je 1992. godine osnovala grupa iskusnih i renomiranih inženjera, sa akcentom na kvalitetu projekata i izvedenih radova. Ovaj princip i prioritet zadržali smo i danas. 
       Delatnost firme od početka je bila projektovanje i izvođenje radova u domenu industrijskih objekata i čeličnih konstrukcija. 

Prepoznatljivi smo u oblasti specijalnih čeličnih konstrukcija, površinskih nosača, silosa, bunkera, kranskih staza, mostova transportera, visokih antenskih stubova, kao i sanaciji i rekonstrukciji havarisanih objekata i konstrukcija. 

Najveći broj naših klijenata su kompanije, institucije i pojedinci sa kojima sarađujemo godinama, čak i decenijama. Ovo nas čini veoma ponosnim, jer verujemo da su zadovoljni klijenti koji se vraćaju najbolji pokazatelj da su kvalitet i stručnost na kojima insistiramo prepoznati i da nas po njima prepoznaju.​
Kompaniju FORING je 1992. godine osnovala grupa iskusnih i renomiranih inženjera, sa akcentom na kvalitetu projekata i izvedenih radova. Ovaj princip i prioritet zadržali smo i danas. Delatnost firme od početka je bila projektovanje i izvođenje radova u domenu industrijskih objekata i čeličnih konstrukcija. Prepoznatljivi smo u oblasti specijalnih čeličnih konstrukcija, površinskih nosača, silosa, bunkera, kranskih staza, mostova transportera, visokih antenskih stubova, kao i sanaciji i rekonstrukciji havarisanih objekata i konstrukcija. Najveći broj naših klijenata su kompanije, institucije i pojedinci sa kojima sarađujemo godinama, čak i decenijama. Ovo nas čini veoma ponosnim, jer verujemo da su zadovoljni klijenti koji se vraćaju najbolji pokazatelj da su kvalitet i stručnost na kojima insistiramo prepoznati i da nas po njima prepoznaju.​
 • dav
 • crnobelo1
 • IMG_20180818_095531
 • naslovna 1800x1100
 • crnobelo
 • IMG_20180822_085801